Tjenester


TEKSTFORFATTER OG BEDRIFTSKONSULENT

-kreativ og engasjert bedriftsrådgiver og tekstforfatter med bred kommunikasjons- og salgserfaring
TEKST OG INNHOLDSPRODUKSJON

-tekster, intervjuer og innhold

 Jeg har tre års erfaring som tekstforfatter og kan hjelpe deg med ulike tekster, korrektur og intervjuer. For LederNytt skrev jeg over 70 artikler innen kommunikasjon og ledelse. De fleste fikk veldig god respons og spredning på sosiale medier. Dette var både intervjuer og ulike typer kildetekster.


Ta kontakt for å høre hva vi kan få til sammen!


MOTIVERENDE KOMMUNIKASJON 

-kurs for ansatte eller ledere

Jeg startet reisen i motiverende kommunikasjon som fengselsbetjent. Som fengselsbetjenter lærer vi MI/motiverende intervju, en teknikk mange terapeuter benytter i sitt arbeid med klienter. Jeg oppdaget at metoden egner seg for mange områder, og idag anbefaler jeg spesielt ledere med ansvar for medarbeidersamtaler å ta kurs i MI eller lignende. 

På kurset jeg har laget i motiverende kommunikasjon, har jeg tatt mer utgangspunkt i de generelle utfordringene jeg ser at mange har innen kommunikasjon. For eksempel tendensen til å anta istedenfor å spørre, la være å informere om viktige ting, la være å svare, eller det å være stille mens du har noe å si. 

Det er sjelden noe fasitsvar innen temaet kommunikasjon, fordi alle mennesker kommuniserer på sin egen naturlige måte. Nettopp derfor er en workshop med motiverende kommunikasjon en kreativ innsprøytning i hverdagen der deltagerne kan oppnå verdifull og nyttig innsikt om seg selv i refleksjon med andre. 


HR INSPIRASJONSPROGRAM 

-for inspirasjon og utvikling

Her får du muligheten til å inspirere ledere og ansatte med et program som følger opp bedriften over 12 måneder. Vi starter med en felles samling og følger deretter opp med intervjuer og gruppesamlinger på maks 12 deltagere der vi diskuterer tema som arbeidsmiljø, kommunikasjon og motivasjon. 

Eksempler på spørsmål vi tar opp er: 

Kommuniserer bedriften på en motiverende måte? Hva kan forbedres? Hvilke faktorer påvirker motivasjonen til ansatte og ledere? Hva kan være aktuelle utviklingsmål og hva vil dere gjøre for å utvikle bedriften?


TELEMARKETING OG KUNDEUNDERSØKELSER 

-skreddersydde avtaler til din bedrift 

Jeg har jobbet med salg og markedsføring i over 20 år og har god erfaring med oppsøkende kontakt og arbeid på telefon. Telemarketing kan være oppsøkende kontakt til nye kunder, eller som bistand for å kvalitetssikre oppfølgningen av leads og eventuelt tapte kunder. 

Kundeundersøkelser kan gjennomføres på telefon. Kanskje det er kunder dere har mistet, som dere ønsker et kort intervju med, eller at dere ønsker å gjøre en undersøkelse som en forebyggende tjeneste for å kvalitetssikre kundetilfredshet og oppfølgning av eksisterende kunder. 

Ta kontakt for bistand til salg og markedsføring. 


Det er sjelden man kan kommunisere og samarbeide for mye med noen.

Marit Breivik i intervju til Ledernytt Det handler om å bruke tid for å spare tid.

Amund Fjeldstad i intervju til Ledernytt- Noen ganger gjør det lille hele forskjellen.

La motiverende kommunikasjon bidra til din kvalitet.


 Powered by Makeweb