Om Human Research

Gründer og daglig leder i Human Research og HR Publishing er meg, Anne Marie P. Monsen. Jeg har 14 års erfaring fra Kriminalomsorgen, som ga meg god innsikt i kommunikasjon og konflikthåndtering, samt prosedyrer for sikkerhet og arbeidsmiljø. I tillegg har jeg jobbet med salg, kundeservice og forretningsutvikling i over 20 år.

MI/Motiverende Intervju, også kalt motiverende samtaler, er en del av utdannelsen som fengselsbetjent. Denne samtalemetoden fremmer forståelse for verdier og praksis som stimulerer realiseringen av menneskelig potensial. Den er derfor godt egnet til all slags motivasjonsarbeid, kommunikasjon og ledelse. 

Human Research ble startet i 2009 da jeg var konsulent hos Solstad Gruppen. Jeg hadde allerede stor interesse for konsulentvirksomhet, og jobbet med dette ved siden av jobben som fengselsbetjent. Den videre utviklingen av Human Research og HR Publishing er bygget på en genuin interesse for inspirasjon og utvikling.

Visjon

Jeg ønsker å bidra til utvikling av mennesker og samfunn ved å anvende inspirerende kommunikasjon og verktøy for inspirasjon og utvikling. 

Mine verdier

Jeg har lært å verdsette verdien av trygghet og omsorg, og har alltid følt et samfunnsansvar. Mine humanitære verdier stammer tilbake fra min ungdom og jeg visste tidlig at jeg ville jobbe med samfunn og samfunnsutvikling.  

HR Publishing

HR Publishing er avdelingen for utgivelse av artikler og bøker innenfor kommunikasjon, motivasjon, ledelse, helse og selvledelse. Jeg begynte å skrive for LederNytt i 2015 og har publisert over 80 artikler. De fleste artiklene fikk stor respons og spredning på sosiale medier. Jeg arbeider med flere bokmanus og produksjon av e-bøker. Ta gjerne kontakt for samarbeid eller forslag til saker. Markant Norge lager nå ny nettside der vi vil publisere e-bøker og artikler. 

 Powered by Makeweb