Om Human Research

Gründer og daglig leder i Human Research er meg, Anne Marie Presthaug Monsen. Jeg har jobbet med samfunnsfag og sosiale fag som fengsel og sikkerhet, HMS, konflikthåndtering, psykologi, salg, motivasjon og kommunikasjon. MI/Motiverende Intervju, også kalt motiverende samtaler, er en del av utdannelsen som fengselsbetjent. 

Human Research ble startet i 2009 da jeg var frilans konsulent hos Solstad Gruppen. Jeg hadde allerede stor interesse for kommunikasjon og ledelse. Den videre utviklingen av Human Research og HR Publishing er bygget på en genuin interesse for motiverende kommunikasjon. Visjon 

Jeg ønsker å bidra til utvikling av mennesker og samfunn ved å inspirere og anvende motiverende kommunikasjon.

Verdier

Jeg verdsetter høyt kvalitet i mitt arbeid og hos mine samarbeidspartnere. Jeg har alltid følt et samfunnsansvar og ledsages av det. Jeg vil tilby metoder og verktøy som bidrar til inspirasjon og utvikling av mennesker og samfunn.

HR Publishing

Jeg har en egen enhet for utgivelse av artikler og bøker innenfor organisasjon og ledelse. Jeg arbeider med flere bokmanus innenfor samfunnsfag, kommunikasjon og motivasjon. Ta gjerne kontakt for samarbeid.

 Powered by Makeweb