Om Human Research

Gründer og daglig leder i Human Research og HR Publishing er meg, Anne Marie P. Monsen. Jeg har 14 års erfaring fra Kriminalomsorgen, som ga meg god innsikt i kommunikasjon og konflikthåndtering, samt prosedyrer for sikkerhet og arbeidsmiljø. I tillegg har jeg jobbet med salg, kundeservice og forretningsutvikling i over 20 år.

MI/Motiverende Intervju, også kalt motiverende samtaler, er en del av utdannelsen som fengselsbetjent. Denne samtalemetoden fremmer forståelse for verdier og praksis som stimulerer realiseringen av menneskelig potensial. Den er derfor godt egnet til all slags motivasjonsarbeid, kommunikasjon og ledelse. 

Verdier og visjon

Jeg har lært å verdsette verdien av trygghet og omsorg, og har alltid følt et samfunnsansvar. Mine humanitære verdier stammer tilbake fra min ungdom og jeg visste tidlig at jeg ville jobbe med samfunn og samfunnsutvikling. 

Visjonen og målet er å bidra med inspirasjon til mennesker og samfunn, og utfordre holdninger som skaper problemer for mennesker og samfunn.   

HR Publishing

HR Publishing er avdelingen for utgivelse av artikler og bøker innenfor kommunikasjon, motivasjon og ledelse. Jeg begynte å skrive for LederNytt i 2015 og har publisert over 80 artikler. De fleste artiklene fikk stor respons og spredning på sosiale medier. Jeg arbeider med flere bokmanus og produksjon av e-bøker. 

Ta gjerne kontakt for samarbeid eller forslag til saker. Det kommer snart ny nettside som også er åpen for gjesteskribenter. 

 Powered by Makeweb