HR Publishing er en kanal for inspirasjon og utvikling og publiserer artikler og e-bøker innenfor tema som kommunikasjon, motivasjon, utvikling og ledelse.

Vi tilbyr også skrivehjelp, telefonintervjuer og tekstproduksjon av artikler og innhold.

HR Publishing vil hele tiden være i dialog med kunder og marked for å spore hvilke behov vi har for kunnskap og inspirasjon i hverdagen.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å påvirke utviklingen av HR Publishing, eller har en artikkel du ønsker å dele her.

Tema som kan være aktuelle er alt innenfor kommunikasjon og ledelse, selvledelse, stressmestring, varsling, arbeidsmiljø, HMS, tenkning, læring, innovasjon, motivasjon, hvordan bedrifter gjør suksess, og trender og metoder som fremmer selvrealisering og personlig utvikling.

Generelt er mye av formålet forebygging og problemløsning som kan bidra positivt til en kompleks verden. Vi vil formidle inspirasjon og kunnskap som stimulerer menneskelig utvikling.

Trenger du hjelp til tekster, korrektur, intervjuer og artikler? Vi tilbyr gjerne å skrive artikler for deg og kan være en god rådgiver innen markedsføring.

Les gjerne mer om forfatter her:

https://www.frilanskatalogen.no/PresthaugMonse

Ta gjerne kontakt for å vite mer om dokumentert respons på våre nettartikler eller book et møte på annemarie@humanresearch.no

Kontakt meg for nærmere informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg og din bedrift.