Jeg heter Anne Marie Presthaug Monsen og er gründer og daglig leder for Human Research og HR Publishing. Jeg er opprinnelig utdannet fengselsbetjent og har 14 års erfaring fra Kriminalomsorgen, som ga meg god innsikt i kommunikasjon og konflikthåndtering, samt prosedyrer for sikkerhet og arbeidsmiljø. I tillegg har jeg jobbet mye med salg og kundeservice, rådgivning for alle mine kunder og de siste årene som tekstforfatter.

MI/Motiverende Intervju, også kalt motiverende samtaler, er en del av utdannelsen som fengselsbetjent. Denne samtalemetoden fremmer forståelse for grunnleggende menneskelige verdier og praksis som stimulerer realiseringen av menneskelig potensial. Den er derfor godt egnet til all slags motivasjonsarbeid og ledelse.

Visjon

Jeg ønsker å bidra til utvikling av mennesker og samfunn ved å anvende inspirerende kommunikasjon og verktøy for inspirasjon og utvikling.

Mine verdier

Jeg har lært å verdsette verdien av trygghet og omsorg, og har alltid følt et samfunnsansvar. Mine humanitære verdier stammer fra min ungdom og jeg visste tidlig at jeg ville jobbe med samfunn og samfunnsutvikling.

HR Publishing

HR Publishing er avdelingen for utgivelse av artikler og bøker innenfor kommunikasjon, motivasjon og ledelse. Jeg arbeider med flere bokmanus og produksjon av artikler og e-bøker til inspirasjon.

Til sammen har jeg publisert over 90 artikler innenfor områder som kommunikasjon, motivasjon og ledelse. De fleste artiklene fikk stor respons på sosiale medier. Ta gjerne kontakt for priser, samarbeid eller forslag til saker. Jeg tilbyr også korrektur, språkvask og oversettelse fra norsk til engelsk eller engelsk til norsk.

Kontakt meg for nærmere informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg og din bedrift.