Human Research og HR Publishing er en allsidig konsulentbedrift med fokus på inspirasjon og utvikling. Vi vil publisere saker om kultur, kommunikasjon og ledelse, motivasjon og selvledelse, i tillegg til å tilby tjenester innenfor kommunikasjon og marked.

Visjon

Å bidra til utvikling av mennesker og samfunn ved å dele kunnskap og anvende inspirerende og motiverende kommunikasjon for inspirasjon og utvikling.

HR Publishing

HR Publishing er avdelingen for utgivelse av artikler og bøker innenfor kommunikasjon, motivasjon og ledelse. Daglig leder Anne Marie Monsen arbeider med flere bokmanus og produksjon av artikler og e-bøker til inspirasjon. Blant annet en bok om Kriminalomsorgen, sosialt ansvar og kulturelle bøker om Mallorca.

Til sammen har Monsen publisert over 150 artikler innenfor områder som kommunikasjon, motivasjon og ledelse. De fleste artiklene fikk stor respons på sosiale medier. Ta kontakt for hjelp til korrektur og språkvask, innholdsproduksjon, telefonintervjuer og oversettelse fra norsk til engelsk eller engelsk til norsk.

Kontakt meg for nærmere informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg og din bedrift.