-Anne Marie er en av HR Norge sine ekstra ressurser innen intervjuer og artikkel skriving. Hun gjennomfører og skriver intervjuer for oss både på norsk og engelsk med høy kvalitet og grundig forarbeid. Setter seg godt inn i tematikken og leverer kvalitet. Kan absolutt anbefale henne til intervjuer og artikler med tematikk innen HR og ledelse.

Anne Lian, Senior Advisor Communication HR Norge

Anne Marie er grundig, engasjert og utholdende, og har mye kunnskap omkring HR, personal, organisasjonsutvikling og salg. Hun er nysgjerrig, lærevillig og søker hele tiden å utvide sin allerede store kunnskap og kompetanse.

-Jon Morten Melhus, Humor & Lønnsomhet

Anne Marie er analytisk og nøyaktig, med gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Hun er brennende engasjert i sitt fagfelt, ærlig og direkte med gode verdier.

– Veronica Tangen, Partum Consulting

Anne Marie er svært dyktig til å knytte forbindelser, er analytisk og kan arbeide med komplekse problemstillinger. Hun har god kommunikasjonsevne både muntlig og skriftlig. Anne Marie har god integritet og oppleves som en åpen og ærlig person.

Morten Stenersen, Fazit Consulting/Fazit AS

Anne Marie er pliktoppfyllende og engasjert i arbeidet og kommer ofte med forslag til forbedringer. Hun har også vist stort engasjement som verneombud.

– Jan Ove Skaug, Halden fengsel

Jeg har samarbeidet med Anne Marie flere ganger og vært med i en gründergruppe hun etablerte i 2008. Anne Marie har faglig tyngde og autoritet, utstråling, humor og tilstedeværelse. Jeg kan varmt anbefale henne som rådgiver og konsulent.

– Gro Nina Aarthun, entreprenør og konsulent.

Anne Marie har arbeidet med salg, strategi- og markedsrådgivning, møtebooking, rekruttering, opplæring, journalistisk arbeid, korrektur og språkvask. Hun har publisert over 70 artikler om kommunikasjon og ledelse og mange av disse har fått veldig bra respons i våre sosiale medier. Hun har også bidratt med over 1.000.000,- i annonsesalg.

– Imran Jamil Naik, LederNytt

Kontakt meg for nærmere informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg og din bedrift.